Tisztelt Gyógyszerésznő, Gyógyszerész Úr!

Megnyitottuk a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége tavaszi XXVIII. Gyógyszertár-működtetés konferenciájának regisztrációs felületét, mely 2023. március 3-5. között a Grand Hotel Esztergomban kerül megrendezésre, ahol a szakmapolitika és a közösségi élet találkozik.

A Grand Hotel Esztergom 2021 nyarán nyitotta kapuit, a 4 csillagos szálloda Esztergom szívében, a Prímás-szigeten, festői környezetben található. A lobbyba érkezve grandiózus terek, kifinomult, modern design fogadja a vendégeket. A szobák némelyikéből csodás panoráma nyílik az esztergomi bazilikára. A szoba ára tartalmazza a belépőt a szállodával szemközti Aquasziget Élményfürdőbe.

                                 

 

                         

 
 
 
  Regisztráció  
 
 
 
A január 8-ig jelentkezők számára 10% kedvezményt biztosítunk a szállás árából!
 
 
 
  Adatkezelési tájékoztató  
 
 
 

Témáink között a gyógyszerészeket leginkább foglalkoztató kérdések szerepelnek, melyek a teljesség igénye nélkül pl. az energiaválság és az ehhez kapcsolódó megoldási lehetőségek, Gyógyszerügyi Egyeztető Fórum tevékenysége.

A kulturális programokra és a kikapcsolódásra is figyelmet szentelünk. Tervezünk retró diszkót, szombaton este a hagyományokhoz híven gálavacsorát tartunk, melyen a Neoton Família két frontembere, Csepregi Éva és Végvári Ádám alapozza meg a hangulatot népszerű Neoton dalokkal és hívja táncra a résztvevőket. Ezt követően éjfélig korlátlan italfogyasztás mellett egy zenekar biztosítja a "talpalávalót".

A szakmai program részleteiről további hírleveleinkből tájékozódhatnak.


Találkozzunk 2023. március 3-5. között Esztergomban!


Magángyógyszerészek Országos Szövetsége 

 
 
 
 

------------------------------

Mobil: 06 30 478 5962 | e-mail: moszinfo@gmail.com

MOSZ Iroda:

1135 Budapest, Kerekes u. 9. V/6. | Mobil: 06 30 869 3778 | e-mail: info@magangyogyszereszek.hu

www.magangyogyszereszek.hu

 
 
 
  Hogyan válhatok MOSZ taggá?  
 
 
  Leiratkozás