Tisztelt Gyógyszerésznő, Gyógyszerész Úr!

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXVIII. Gyógyszertár-működtetés Konferenciáját 2023. március 3-5. között rendezi meg Esztergomban, a Grand Hotelben.

2023-ban újabb kihívások várnak a gyógyszerész kollégákra, a COVID pandémia csillapodik, azonban a gazdasági terhek növekednek. Ezen körülmények között naprakésznek kell lennünk a szakmai kérdésekben, fókuszban a beteg, a biztonságos betegellátás áll. Ezt azonban csak úgy tudjuk megteremteni, ha a háttérfolyamatok biztonságosan működnek.

Tervezett rendezvényünk programja:

A Kongresszus pénteki (március 3.) munkanapján akkreditált szakmai továbbképzést tartunk a „Felnőttkori 2-es típusú diabetes mellitus gyógyszerészi farmakoterápia menedzsmentje” legújabb eredményeiről.
Délután szabadidős program várja a feltöltődni vágyókat, mely nem nélkülözheti a szakmai háttérbeszélgetéseket.

Szombat (március 4.) szakmapolitikai nap, a délelőtt során nemzetközi és hazai kitekintést kaphatnak résztvevőink az egészségügyi ellátórendszer működéséről, délután a hazai gyógyszerellátás helyzete kerül elemzésre. Az aktuális témákról tervezünk vezérelőadásokat, majd a szakmai, szakhatósági vezetőkkel és szakértőkkel konzultálunk az aktuális kérdésekről.
A márciusi kongresszusok során mindig nagy hangsúlyt kapott a műhelymunka, a napi gyógyszertári gyakorlat aktuális kérdéseinek áttekintése, megvitatása. Ez most sem lesz másképpen: előadóink az egészségügy és gyógyszerellátás különböző területeiről érkeznek. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy hallgatóságunk feltegye kérdéseit, hogy jövőbe mutató párbeszédek alakulhassanak ki.

Vasárnap (március 5.) a gyógyszertár-működtetéshez kapcsolódó jogi, gazdasági, munka- és adóügyi, pályázati témákkal várjuk résztvevőinket.

 
 
 
  Programtervezet  
 
 
 

                                 

 

                         

 
 
 
  Regisztráció  
 
 
  Adatkezelési tájékoztató  
 
 
 

A kulturális programokra és a kikapcsolódásra is figyelmet szentelünk. Szombaton este a hagyományokhoz híven gálavacsorát tartunk, melyen a Neoton Família két frontembere, Csepregi Éva és Végvári Ádám alapozza meg a hangulatot népszerű Neoton dalokkal és hívja táncra a résztvevőket. Ezt követően éjfélig korlátlan italfogyasztás mellett DJ Ottó biztosítja a "talpalávalót".

        

 

Találkozzunk 2023. március 3-5. között Esztergomban!


Magángyógyszerészek Országos Szövetsége 

 
 
 
 

------------------------------

Mobil: 06 30 478 5962 | e-mail: moszinfo@gmail.com

MOSZ Iroda:

1135 Budapest, Kerekes u. 9. V/6. | Mobil: 06 30 869 3778 | e-mail: info@magangyogyszereszek.hu

www.magangyogyszereszek.hu

 
 
 
  Hogyan válhatok MOSZ taggá?  
 
 
  Leiratkozás