Tisztelt Gyógyszerésznő, Gyógyszerész Úr!

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége 2023. március 3-5. között rendezi meg a XXVIII. Gyógyszertár-működtetés Konferenciáját Esztergomban, a Grand Hotelben.

A hotel 2021 nyarán nyitotta kapuit a 4 csillagos superior szálloda Esztergom szívében, a Prímás-szigeten, festői környezetben.

A lobbyba érkezve grandiózus terek, kifinomult, modern design fogadja a vendégeket. 131 igényesen berendezett szobát és 18 tágas luxus lakosztályt kínál 4 szinten, némelyikből csodás panoráma nyílik az esztergomi bazilikára.

A -1 szinten található 700 m2-es játéktér tökéletes helyszínt nyújt csapatépítő programoknak is.

A szálloda kutyabarát, kijelölt szobáikban fogadják kiskedvenceiket is.

                               

 

                         

 
 
 
 

Aquasziget Élményfürdő

Az Élményfürdő a szálloda szomszédjában található, mindössze 1 perc sétára. A fürdőben játszószoba is rendelkezésre áll. A vadonatúj fitness teremben cardió készülékekkel és erősítőgépekkel várják a szálloda vendégeit. A fürdő fedett élmény részlegből, kültéri strandból, valamint wellness és beauty szekcióból áll. 3 naturista és 1 fürdőruhás szaunával rendelkezik.

Naturista szaunák: Finn szauna, hang-fény szauna, gyógynövényes szauna
Fürdőruhás szauna: Rózsa szauna

Fedett élményfürdő
Fedett területén az élménymedencék mellett óriáscsúszdák, étterem, Kék Lagúna Cafe and Bar vendéglátó egység, öltözők, mosdók, valamint pihenőágyak állnak a vendégek rendelkezésére.

Beltéri medencék
Élménymedence, pihenőmedence, jacuzzi, gyermekmedence, infraszauna és két csúszda áll rendelkezésre.
A beltéri élménymedence sodrófolyosóval, gejzírrel, nyakzuhanyokkal, vízesésekkel, vízgombával, buzgárokkal, dögönyözőkkel, mászófallal. A pihenőmedence dögönyözővel, oldalmasszázzsal, nyakzuhanyokkal, ülőpaddal kellemes kikapcsolódást biztosít az arra vágyóknak. A jacuzzi medence kellemesen meleg vize és buzgárjai átmaszírozzák az elgyötört testet. A belső gyermekmedence vizet spriccelő bohóccal és mini csúszdával különleges élmény a gyermekeknek. A beltéren található infraszauna kellemesen átmelegíti és mélyen méregteleníti a szervezetet. A két csúszda különleges effektekkel és időmérővel kiváló helyszíne a szórakozásnak.

Wellness világ
Finn szauna
Fürdőruhás/Rózsa szauna
Gyógynövényes szauna
Fény szauna
           
 
 
 
 

Pepper Élménybirodalom - Élménypark 0-99 éves korig

Pepper futurisztikus élménybirodalma több, mint 700 négyzetméteren vár mindenkit 0-99 éves korig a Grand Hotel Esztergomban.

Az aktív pihenés, mozgás, sport és játék ötvözete ez az élménypark, ahol az itt töltött idő felejthetetlen kaland gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.

Játékok
Pingpong
Csocsó
Léghoki

Játszóház kicsiknek
A legkisebbek játékparadicsoma, ahol a játékok segítenek a mozgáskoordináció, az egyensúlyérzék és a motorikus mozgások kialakulásában.

Lézer szoba
Füsttel teli sötétített pályán kell mozgó lézernyalábokat kikerülni a lehető legrövidebb idő alatt. A játéknak több módja és nehézségi fokozata is van.

Virtuális sarok
A számítógépes játékok szerelmeseinek!
2 db PlayStation5
2 db Gamer PC
2 db Forma1 szimulátor

Ninja pálya
Mérjétek össze tudásotokat, ki tud gyorsabban végigmenni az akadálypályán. Az időt és a feladatok teljesítését a képernyőn látják a csapattagok. A játékosok karszalagot kapnak, amit minden állomásnál az érzékelőhöz kell érinteni. A nehézségi fokozatot az érzékelő színe mutatja.
Játékok:
Égi létra
Alagút labirintus
Kutatás a labdatengerben
Hullámzó óriáslabdák
Falmászás

     

 

 
 
 
 

A kulturális programokra és a kikapcsolódásra is figyelmet szentelünk. Szombaton este a hagyományokhoz híven gálavacsorát tartunk, melyen a Neoton Família két frontembere, Csepregi Éva és Végvári Ádám alapozza meg a hangulatot népszerű Neoton dalokkal és hívja táncra a résztvevőket. Ezt követően éjfélig korlátlan italfogyasztás mellett DJ Ottó biztosítja a "talpalávalót".

        

 

Találkozzunk 2023. március 3-5. között Esztergomban!


Magángyógyszerészek Országos Szövetsége 

 
 
 
  Programtervezet  
 
 
  Regisztráció  
 
 
  Adatkezelési tájékoztató  
 
 
 

------------------------------

Mobil: 06 30 478 5962 | e-mail: moszinfo@gmail.com

MOSZ Iroda:

1135 Budapest, Kerekes u. 9. V/6. | Mobil: 06 30 869 3778 | e-mail: info@magangyogyszereszek.hu

www.magangyogyszereszek.hu

 
 
 
  Hogyan válhatok MOSZ taggá?  
 
 
  Leiratkozás