Tisztelt Gyógyszerésznő, Gyógyszerész Úr!

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége következő akkreditált szakmai továbbképzése 2023. szeptember 9-én (szombaton) a BOTANIQ Turai Kastélyban kerül megrendezésre Kiegészítő terápiák a gyógyszertárban - Hypertonia farmakoterápia menedzsment címmel.

 
 
 
 

A mesébe illő kastély építészeti jegyei a Loire menti Chateau-k varázsát idézi. A BOTANIQ minden apró szegletét különleges miliő járja át – a kastélyt körül ölelő erdő, az illatos virágokban gazdag park és a nyugalmat árasztó tó együttes léleksimogató harmóniájának köszönhetően a szálloda az idilli kikapcsolódások és kisebb rendezvények helyszíneként is tökéletes választás.

A kastély varázsát nemcsak a neoreneszánsz és neobarokk stíluselemek adják, hanem az a szerelmi történet is, melyet az épület minden szegletében érezni lehet. A kastélyt ugyanis báró Schossberger Zsigmond termény-nagykereskedő mágnás építtette feleségének, Mayer von Gunthof Teréz számára.

                       

A BOTANIQ Turai Kastélyt lélegzetelállító látványa mellett a kulináris élmények tárháza varázsolja igazán egyedivé. Minden nap friss alapanyagok gondoskodnak az egyedülálló fine dining ízélményről. Az érzékeket rabul ejtő fogások a hozzájuk tökéletesen illő prémium minőségű pezsgőkkel és borokkal együtt gondoskodnak arról, hogy az étterem a páratlan gasztronómiai élményekkel csábító helyszínek élvonalában maradjon.

 
 
 
 
                        
                                      
 
 
 
 
A BOTANIQ Turai Kastély kevés szobával rendelkezik, így aki szobát szeretne foglalni, kérjük ezt a szállodával egyénileg intézze az alábbi elérhetőségek egyikén: Hotel ajánlat
 
 
 
  Programtervezet  
 
 
  Regisztráció  
 
 
  Adatkezelési tájékoztató  
 
 
 

------------------------------

MOSZ Iroda:

1135 Budapest, Kerekes u. 9. V/6. | Mobil: 06 30 869 3778 | e-mail: info@magangyogyszereszek.hu

www.magangyogyszereszek.hu

 
 
 
  Hogyan válhatok MOSZ taggá?  
 
 
  Leiratkozás